Jac van Akkeren

Ik ben Jac van Akkeren en woon al weer 39 jaar in de Kerkstraat in Tholen en  37 jaar actief betrokken bij de PvdA in Tholen in diverse bestuurlijk functies.

Ben inmiddels gepensioneerd en dat opent  voor mij de mogelijkheid  om een actieve rol te vervullen als gemeenteraadslid. Je kunt van mij zeggen dat ik gepokt en gemazeld ben door mijn voormalige activiteiten als vakbondskaderlid en OR lid binnen het bedrijf waar ik  werkzaam ben geweest.

Ik ben een mens van overleg  en op zoek naar consensus ,maar als de situatie er om vraagt  worden de mouwen opgestroopt en ga ik de strijd aan.

Ik ben breed georiƫnteerd op tal van zaken op zaken die in de gemeente Tholen spelen en momenteel in de gemeenteraad aanbod komen. Als ik ergens allergisch voor ben is het onrecht en sociale uitsluiting en een overheid die soms een mistgordijn optrekt.

Als ik voor mijzelf een speerpunt mag noemen dan is dat we het minimabeleid de komende raadsperiode naar 130% te brengen van het sociaal minimum.

Stem op   PvdA / Groen Links Tholen  voor  een eerlijke, groene en rechtvaardige gemeente Tholen.    

Jac van Akkeren
jacvanakkeren@pvdagroenlinkstholen.nl

Terug naar overzicht kandidaten